O nama

Tvrtka ELEKTRON ERMA-STRMEC osnovana je 1989. godine u Stubičkim Toplicama. Od samog početka tvrtka teži proizvodnji kvalitetne opreme za mjerenje, regulaciju, procesno upravljanje te pružanje što je moguće bolje korisničke podrške. Tijekom godina tvrtka je mijenjala i dopunjavala svoj proizvodni program te se razvila u najvećeg hrvatskog proizvođača takve opreme i usluga.

Danas tvrtka ELEKTRON ERMA-STRMEC d.o.o. pokriva program proizvodnje, servisa, inžinjeringa poslova, te montaže u području mjerenja, regulacije, automatizacije, centralnog nadzora i upravljanja u industriji.

U svim segmentima naše djelatnosti imamo reference iz Hrvatske i niza drugih zemalja u svijetu. U projektima koristimo vlastiti razvoj i proizvodnju koja nam omogučuje visoku fleksibilnost i brzinu obrade problema, osobito kada je potrebno rješenje za nestandardne projekte i uređaje.

Tvrtka zapošljava dvadesetak radnika od kojih je velik broj inžinjera sa zavidnim iskustvom na poljima automatizacije, mjerenja i regulacije industrijskih procesa. Velik broj projekata, dugogodišnji rad te stručna znanja naših inžinjera omogučavaju nam pružanje tehnoloških rješenja “know-how” u mnogim granama industrije.

Uvođenje ISO certifikata, neprekidni razvoj i usavršavanje djelatnika kao i stalna suradnja s visokostručnim ustanovama - Ex agencija, Fakultet strojastva i brodogradnje - FSB, Fakultet elektrotehnike i računalstva - FER, omogućuju nam praćenje svjetskih tehnologija i normi, te povećanje pouzdanosti i kvalitete naših proizvoda i usluga.

Za budućnost planiramo širenje i jačanje utjecaja na svjetskom tržištu, a posebno na tržištima srednje i istočne Europe te Rusije.

Osnovni podaci:

Naziv: ELEKTRON ERMA-STRMEC d.o.o. za proizvodnju, usluge i trgovinu
Skraćeni naziv: ELEKTRON ERMA-STRMEC d.o.o.
Sjedište: STRMEC 182, 49244 ST.TOPLICE
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Zagreb,
MB 080145623  OIB: 47530485643
Transakcijski računi i nazivi banaka: 2360000-1101395925 Zagrebačka banka d.d.

IBAN:  HR5223600001101395925
Temeljni kapital: 35.000,00 kn, u stvarima
Članovi uprave: I. Sokač, K. Jagečić